Contact Fotoboek FAQ Home

Siergrindvloeren

Siergrindvloeren zijn bijna onverwoestbaar. Ze bestaan uit een twee componenten hars en siergrind. Dit wordt met elkaar gemengd en met een spaan op de vloer aangebracht. .
Het aanbrengen van deze vloer duurt een dag of drie.

Woonkamer

Siergrindvloeren  worden niet alleen steeds populairder in showrooms of op kantoor. Ze doen het  ook heel goed in woonkamer, keuken, bovenverdieping. Steeds meer woningeigenaren kiezen dan ook  voor ons als leverancier. Vaak denken mensen dat siergrindvloeren duur zijn. Dat valt erg mee. De prijs is vergelijkbaar met die van een goed tapijt. 
De vloer is behaaglijk en praktisch in het gebruik. De siergrindvloer neemt de warmte aan van de omgeving en is tevens geschikt voor vloerverwarming. 

Onderhoudsvriendelijk

Siergrindvloeren zijn onderhoudsvriendelijk. Regelmatig stofzuigen is voldoende. Een kop koffie over  de vloer? Geen probleem- met een goed absorberende doek de vlek deppen, de plek goed schrobben met warm water en klaar. Voor de grote schoonmaak of hardnekkige vlekken  kan de hele vloer worden geschrobd, gereinigd en nagespoeld met warm water.
Dit kan met een waterzuiger, daarna is de vloer weer als nieuw.
De vloeren zijn ook zeer geschikt voor cara-patiënten.

Kleuren

Eigenlijk zijn bijna alle kleuren en combinaties daarvan  mogelijk. Er kan gekozen worden uit bestaande kleurmixen (meerdere kleuren door elkaar), of u stelt uw eigen kleurmix samen.
Wij kunnen de  siergrindvloeren voorzien van  een motief of logo van uw bedrijf- voor Living Stones is dat allemaal geen probleem.

Living-Stones - Arnold van Hoornstraat 2 - 7415VD Deventer - T: 0570 - 608712 - E: info@living-stones.nl