Contact Fotoboek FAQ Home

Gietvloeren

Gietvloeren  zijn bij uitstek geschikt voor winkel, werkplaats, showroom, galerie, garage, kelder, kantoor, maar ook voor de horeca of het ziekenhuis. Wij leggen deze vloeren naadloos aan. De vloeren zijn makkelijk in onderhoud en UV-bestendig.

Gietvloeren

Onze gietvloeren kunnen zowel glad als met een anti-slip-toplaag worden gelegd.
Het woord zegt het al: een gietvloer wordt niet gelegd maar gegoten. De gietvloer is een vloeibare massa die bestaat uit twee componenten, deze wordt op locatie gemengd. Daarna wordt dit op de ondergrond aangebracht. De dikte van de vloer is afhankelijk van de wensen van de klant en van de ondervloer. Voor het aanbrengen van deze vloer moet rekening worden gehouden met vier  dagen werk (afhankelijk van uit hoeveel lagen het systeem bestaat).

Trend

Helemaal hot is het gebruik van een gietvloer in woningen. Door deze strakke vloerafwerking, krijgt het huis een eigentijdse uitstraling. Alles kan en alles mag. Op deze manier kies je voor een vloer van NU. Strak, naadloos, comfortabel en onverslijtbaar.

Kleuren

Bijna alle RAL-kleuren zijn leverbaar. In overleg maken we een prijsopgaaf op maat.

Voorbeelden

In Deventer maar ook ver daarbuiten hebben wij vele coating- gietvloeren gelegd bij onder andere  bouwmarkten, winkels en justitiële instellingen. In het Havenkwartier in Deventer hebben wij kunstenaars, architekten, een autoshowroom en een werkplaats voorzien van coating- en gietvloeren.

Living-Stones - Arnold van Hoornstraat 2 - 7415VD Deventer - T: 0570 - 608712 - E: info@living-stones.nl