Contact Fotoboek FAQ Home

Coatingvloeren

Coatingvloeren en gietvloeren  zijn bij uitstek geschikt voor winkel, werkplaats, showroom, galerie, garage, kelder, kantoor, maar ook voor de horeca of het ziekenhuis. Wij leggen deze vloeren naadloos aan. De vloeren zijn makkelijk in onderhoud en UV-bestendig.

Coatingvloeren

Wij leveren de coatingvloeren met een gladde bovenlaag of antisliplaag. Ze zijn bestand tegen uv straling. De vloeren zijn vloeistofdicht en slijtvast.
De coatingvloer wordt met een roller aangebracht. De coating is een vloeibare massa die bestaat uit twee componenten en wordt op locatie gemengd. De dikte van de vloer is afhankelijk van het soort coating en  van de wensen van de klant. Het leggen van deze vloer duurt, afhankelijk van het systeem (het aantal lagen)  één tot vijf  dagen. 

Kleuren

Bijna alle RAL-kleuren zijn leverbaar. In overleg maken we een prijsopgaaf op maat.

Voorbeelden

In Deventer maar ook ver daarbuiten hebben wij vele coating- gietvloeren gelegd bij onder andere  bouwmarkten, winkels en justitiële instellingen. In het Havenkwartier in Deventer hebben wij kunstenaars, architekten, een autoshowroom en een werkplaats voorzien van coating- en gietvloeren.

Living-Stones - Arnold van Hoornstraat 2 - 7415VD Deventer - T: 0570 - 608712 - E: info@living-stones.nl